Kobe AKILA FR

Kobe Akila FR: De Ultieme Meubelstof voor Stijl en Duurzaamheid

Bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam bieden we u de beste kwaliteit meubelstoffen aan, waaronder de Kobe Akila FR. Deze hoogwaardige meubelstof combineert stijl, comfort en duurzaamheid, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel residentiële als commerciële projecten. Ontdek waarom de Kobe Akila FR de ideale oplossing is voor uw interieurbehoeften.

Waarom Kiezen voor Kobe Akila FR?

  1. Uitzonderlijke Duurzaamheid: Met een Martindale 40000 rubs is de Kobe Akila FR ontworpen om intensief gebruik te weerstaan. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel drukke huishoudens als commerciële omgevingen waar de stof dagelijks wordt belast.
  2. Breed Kleurenpalet: De Kobe Akila FR is beschikbaar in maar liefst 25 verschillende tinten, waaronder 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 en 25. Dit uitgebreide kleurenpalet zorgt ervoor dat u altijd de perfecte match vindt voor uw interieur.
  3. Hoogwaardige Samenstelling: Gemaakt van 100% polyester, biedt de Kobe Akila FR een uitstekende lichtechtheid van 5. Dit betekent dat uw meubels langer hun frisse, nieuwe uitstraling behouden, zelfs bij blootstelling aan zonlicht.
  4. Gewicht en Kwaliteit: Met een gewicht van 505 gr/m2 en 707 gm/lm, is de Kobe Akila FR een zware, kwalitatieve stof die een luxe uitstraling en gevoel biedt. De stof is bovendien brandvertragend, wat zorgt voor extra veiligheid in elk project.
  5. Veelzijdige Toepassingen: Deze uni velours meubelstof is ideaal voor een breed scala aan toepassingen, waaronder bedspreien, stoelen, banken en andere meubels. Dankzij de vlekvrije technologie is de stof gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat het perfect maakt voor kindvriendelijke en huisdiervriendelijke omgevingen.
  6. Easy & Safe Technologie: De Kobe Akila FR is voorzien van de Easy & Safe technologie, wat betekent dat de stof niet alleen vlekbestendig is, maar ook eenvoudig te reinigen. Dit maakt het een praktische keuze voor elk interieur waar gemak en hygiëne belangrijk zijn.

Waarom Kopen bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam?

TULAY Meubelstoffen Rotterdam staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan hoogwaardige meubelstoffen, waaronder de Kobe Akila FR. Onze stoffen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. We nodigen u uit om een offerte aan te vragen en te ontdekken hoe de Kobe Akila FR uw interieur naar een hoger niveau kan tillen.

Conclusie

De Kobe Akila FR is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en veelzijdige meubelstof. Met zijn indrukwekkende Martindale-score, uitgebreide kleurenpalet en brandvertragende eigenschappen biedt deze stof alles wat u nodig heeft voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ontdek vandaag nog de voordelen van de Kobe Akila FR en transformeer uw ruimte met deze hoogwaardige meubelstof.

Vraag een Offerte aan

Bezoek TULAY Meubelstoffen Rotterdam om meer te weten te komen over de Kobe Akila FR en om een offerte aan te vragen. Upgrade uw interieur met de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en gemak.

Kobe Akila FR Kobe Meubelstoffen Rotterdam inspiratie 2
Kobe Akila FR Kobe Meubelstoffen Rotterdam inspiratie 2
Kobe Akila FR Kobe Meubelstoffen Rotterdam inspiratie 3
Kobe Akila FR Kobe Meubelstoffen Rotterdam inspiratie 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *