Kobe BARIUM FR

Kobe Barium FR: De Perfecte Meubelstof voor Duurzaamheid en Stijl

Bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam zijn we trots om de Kobe Barium FR aan te bieden, een hoogwaardige meubelstof die ideaal is voor zowel residentiële als commerciële projecten. Deze stof combineert duurzaamheid, stijl en gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke interieurtoepassing.

Waarom Kiezen voor Kobe Barium FR?

  1. Uitstekende Duurzaamheid: Met een Martindale 40000 rubs is de Kobe Barium FR uitzonderlijk slijtvast. Dit betekent dat de stof langdurig gebruik kan weerstaan, wat het perfect maakt voor intensief gebruikte meubels in zowel thuis- als commerciële omgevingen.
  2. Breed Kleurenpalet: De Kobe Barium FR is beschikbaar in maar liefst 32 kleuren, waaronder tinten zoals 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 en 32. Dit uitgebreide kleurenpalet zorgt ervoor dat u altijd de perfecte kleur vindt die past bij uw interieur.
  3. Hoogwaardige Samenstelling: De Kobe Barium FR is gemaakt van 100% polyester, wat zorgt voor een stevige en duurzame stof. Met een gewicht van 366 gr/m2 en 512 gr/lm biedt deze stof een luxueuze uitstraling en gevoel.
  4. Vlekvrije Technologie: Dankzij de FibreGuard technologie is de Kobe Barium FR voorzien van een vlekvrije afwerking, waardoor huishoudelijke vlekken zoals balpen, koffie, rode wijn, ketchup en modder eenvoudig te verwijderen zijn. Dit maakt de stof ideaal voor kindvriendelijke en huisdiervriendelijke omgevingen.
  5. Linnen Look: Deze uni meubelstof heeft een linnen look, wat zorgt voor een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Het is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante, maar toch duurzame stof voor hun meubels.
  6. Hoge Prestaties: Met een lichtechtheid van 4 en een pilling-waarde van 3 behoudt de Kobe Barium FR zijn kleur en textuur, zelfs bij blootstelling aan zonlicht en dagelijks gebruik. De stof heeft ook een krimptolerantie van slechts 1%, wat zorgt voor een langdurige pasvorm en uiterlijk.

Waarom kopen bij TULAY Meubelstoffen Rotterdam?

TULAY Meubelstoffen Rotterdam staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan hoogwaardige meubelstoffen, waaronder de Kobe Barium FR. Wij leveren stoffen die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, en bieden uitstekende klantenservice. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe de Kobe Barium FR uw interieur kan verbeteren.

Conclusie

De Kobe Barium FR is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, stijlvolle en gebruiksvriendelijke meubelstof. Met zijn indrukwekkende Martindale-score, uitgebreide kleurenpalet en vlekvrije technologie biedt deze stof alles wat u nodig heeft voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ontdek vandaag nog de voordelen van de Kobe Barium FR en transformeer uw ruimte met deze hoogwaardige meubelstof.

Meubelstof Kobe Barium Kobe Meubelstoffen Rotterdam inspiratie 5
Meubelstof Kobe Barium Kobe Meubelstoffen Rotterdam inspiratie 5
Meubelstof Kobe Barium Kobe Meubelstoffen Rotterdam inspiratie 1
Meubelstof Kobe Barium Kobe Meubelstoffen Rotterdam inspiratie 1
Meubelstof Kobe Barium Kobe Meubelstoffen Rotterdam inspiratie 4
Meubelstof Kobe Barium Kobe Meubelstoffen Rotterdam inspiratie 4

Vraag een Offerte aan

Bezoek TULAY Meubelstoffen Rotterdam om meer te weten te komen over de Kobe Barium FR en om een offerte aan te vragen. Upgrade uw interieur met de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *